Setmana “Evento”

Dilluns 1.
CASA AMATLLER. Visita i explicació del nou projecte museogràfic + degustació xocolata Amatller. 16’30h. Preu entrada + degustació: 8 euros

Dimarts 2.
JORNADA PORTA 22. De 10 a 18h. Els orientadors de Centre de Desenvolupament Professional Porta 22 estaran a la vostra disposició en l’ESARQ per a oferir-vos una atenció personalitzada que us ajudi a dirigir la vostra carrera professional i facilitar-vos la recerca de treball o les millores en el vostre treball actual. A més, us oferim un taller pràctic d’elaboració de CV orientat al vostre sector.

Dimecres 3.
CALÇOTADA ESARQ. Visita al Monestir de Santes Creus + Calçotada. Preu entrada Monestir: gratuïta. Preu calçotada: 35 euros + IVA (inclou calçots amb salsa romesco, carn a la brasa, butifarra negra, carxofes a la brasa, mongetes del ganxet, crema catalana i taronja amb sucre, vi, cava, i aigua).

Dijous 4 .
Matí: ANY CERDÀ. Visita a l’Exposició Cerdà i la Barcelona del Futur 11h. Porta CCCB, C. Montalegre, 5. Preu entrada: 3,40 euros
Tarda: TAULA RODONA: “On vas, Barcelona?” Us convidem a participar en el gran debat “On vas, Barcelona?” sobre els reptes de futur de la ciutat en matèria d’arquitectura i urbanisme. Amb Esteve Bonell, Mamin Domingo, Carlos Ferrater, Ernest Ferré, Llàtzer Moix, Zaida Muxí, Ramón Prat Modera. Félix Arranz. Organitza: UIC-ROCA Col·labora: Scalae. 19h. Roca Barcelona Gallery, C.Joan Güell, 211-213.

Divendres 5.
ARQUITECTES CONVIDATS. Presentació del Professorat de Projectes de 4t curs oberta a tota l’escola: Felip Pich Aguilera, Javier Bernalte-José Luís León, Kees Kaan, Toni Casamor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s