Visita d’interès

A la vida del bon arquitecte hi ha d’haver alguna cosa més que Autocad i hores de classe. Per a aquells que no sabeu què fer durant les tardes o matins en els que no esteu ocupats, us presentem una exposició d’interès:

Als marges de l’art. Creació i compromís polític. 10/07/2009 – 08/11/2009 Centre d’Estudis i Documentació, MACBA. Aquesta mostra oferirà una àmplia panoràmica de les diverses formes en què els artistes de la segona meitat del segle 20 han posat la seva capacitat creativa al servei de la reivindicació política.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s