Preparació de la setmana Cultural

Ja s’està preparant la Setmana Cultural de la UIC, tot i que encara queda més d’un mes. Serà del 20 al 26 d’abril, aprofintant el dia de Sant Jordi. tres coses hem proposat desde l’ESARQ i el Servei d’Estudiants de la UIC:

Exposició dels Jocs del Taller Vertical. Ja us vaig demanar que els guardéssiu. Necessito saber quans jocs tenim. Us demano m’envieu un mail els que tingueu un joc al que es pugui jugar.

Exposició de maquetes. Estem buscant el lloc ideal per fer-ho. Ja us informaré més endavant.

Concurs per decorar la universitat durant la Setmana Cultural. Aquest és un concurs només per l’ESARQ. S’ha de decorar el pati, les dues escales dels dos edificis i el jardí. Us podeu presentar individualment o en grup. El Servei d’Estudiants us paga el material. El tema, això sí, ha de ser Sant Jordi (llibres, roses, dracs, princeses…). M’agradaria molt que la UIC s’omplís de propostes vostres i que demostréssiu de què sou capaços: instal.lacions, decoracions…penseu que tot això és després de Setmana Santa, ara només heu de dir-me si voleu participar i quin espai voleu per la vostra proposta (un troç del pati, o un tram d’escala, etc.), més endavant, després dels exàmens ja en parlarem més concretament. Us animo a participar, hi haurà tres premis.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

Judith

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s