26 de febrer: el debat al COAC sobre la Llei de Barris es podrà seguir per Internet

En paral·lel a l’exposició Per un barri digne. El Pla de millora dels barris que necessiten una atenció especial, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat organitza una jornada el 26 de febrer al COAC per fer balanç de la Llei de barris, des de la perspectiva dels arquitectes i adreçada als arquitectes. La jornada podrà ser seguida en directe per Internet des del web del COAC.

A partir de les 16.30 h, i a la sala d’actes de Plaça Nova, es faran dues taules rodones. A la primera, moderada per Joan Ganyet, director general d’Arquitectura i Paisatge, intervindran arquitectes que han participat en la redacció de projectes i uns altres que ho han fet com a gestors o coordinadors. A la segona, moderada per Oriol Nel·lo, secretari per a la Planificació Territorial, quatre arquitectes donaran a conèixer actuacions exemplars que s’emmarquen en els projectes de millora de l’espai públic i dotació de zones verdes, i projectes d’equipaments públics.

La inscripció es gratuïta. Només es prega confirmació d’assistència a l’Oficina de Gestió del Programa de Barris (mtperez@gencat.cat / Tel. 932 147 055).

L’exposició Per un barri digne. El Pla de millora dels barris que necessiten una atenció especial mostra, des del passat 16 de gener i fins el proper 27 de febrer, un recull de les actuacions més destacades de les cinc convocatòries resoltes fins ara de la Llei de barris, que han permès impulsar projectes de millora de 92 barris situats en 77 municipis.

L’exposició, organitzada pel DPTOP, pretén acostar de manera molt visual a la ciutadania les obres realitzades i els projectes en marxa del Programa de barris, amb un èmfasi especial en la participació veïnal en el desplegament d’aquestes actuacions. El seu títol vol ser també un homenatge a tots aquells que des dels ajuntaments i el moviment veïnal han treballat al llarg de molts anys perquè tots els barris de Catalunya tinguessin el nivell desitjable de qualitat urbana i de serveis.

Font de la notícia, aquí

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s