080117_presentació del programa de P7

Projectes 7_EsArq 07-08

El programa del curs ja esta perfilat i aquí  us el deixem. Comencem a escalfar motors perquè es preparen 9 setmanes de treball intens. L’estructura general és semblant a la del trimestre passat on els dijous són els dies de correcions dels proyectes amb els professors de cada grup mentre que els dimarts tindrem conferències relacionades amb els temes d’entrega del curs i la correccions temàtiques amb les visites dels professors de les diferents àrees.Preparats tots per una nova carrera! 

 El programa del curso ya está listo y os lo adjuntamos aquí para que podáis ver como se van a estructurar las 9 semanas siguientes de curso. La estructura general de las clases se mantiene como en el primer trimestre, los jueves corrección con los profesores de cada grupo y los martes charlas de temas de curso y correcciones temáticas con los profesores de las distintas áreas. Preparados, listos… empezamos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s