071129_ sessió de jury_8 hores non-stop

cartell jury1T

Una llarga jordana de correccions… Vam estar acompanyats al matí per Miquel Lacasta i Joan Vitòria que amb la seva visió externa van ajudar a desenvolupar una discussió sobre el nostre treball, la nostra aproximació a Dubai i les nostres propostes projectuals.

Larga jornada de jury! Por la mañana estuvimos acompañados por  Miquel Lacasta y Joan Vitòria que aportaron opiniones a nuestros trabajos desde una perspectiva externa al curso cosa que fue muy interesante. Se abrió un debate sobre nuetro trabajo, nuestra aproximación a Dubai i nuestras propuestas de proyecto.

Vam poder veure que sota resultats molt diferents, més o menys encertats, les estratègies hi són i ens serviran com a tret de partida per el projecte de gran escala que ara haurem d’afrontar.

También pudimos ver que detrás de resultados muy distintos, més o menys acertados, las estrategias existen i nos van a servir para la etapa que ahora tendremos que iniciar.

En la última part del jury vam fer un “streaptease dubai” sota una premisa de trobar una nova manera de pensar la ciutat, decidim traslladar tots els emplaçaments sobre un nou eix nord-sud que ens busca totes les situacions possibles entre el mar i el desert. Aconseguint també que les diferents propostes es relacionin unes amb altres i que els criteris de cada projecte quedin modificats per els criteris dels altres…comença l’era de la negociació!

Por último la guinda final la dio el “ streaptease Dubai” que bajo la premisa de la aparición de un nuevo eje vació en el plano de Dubai, incorporamos a nuestro trabajo un parámetro de tabula rasa poco habitual. Fomentando de esta manera un nuevo eje de situaciones norte-sur que recogerá todas las situaciones posibles i potenciará la relación entre las distintas propuestas del curso ayudando también a la simbiosis de los proyectos .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s